Obavljanje kupovine

Sve porudžbine zavise od stanja na zalihama koje se redovno ažuriraju. U retkim situacijama ćemo morati da otkažemo Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Raspored isporuka

Po prijemu porudžbine kontaktiraćemo Vas bilo putem emaila ili telefonom oko potvrde iste. Poručenu robu isporučujemo u najkraćem roku.

Pakete šaljemo od ponedeljka do četvrtka kurirskom službom City Express, u dogovoru sa Vama. Pošiljka obično stiže za jedan dan do najviše 2 radna dana.

Porudžbine na čekanju

Ako Vaš proizvod nemamo na zalihama, po Vašoj želji, sačuvaćemo Vašu porudžbinu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga u najkraćem roku.

Garancija

ASC Garden se obavezuje da isporuči tražene artikle, zdrave, bez skrivenih mana. Ukoliko dođe do greške, oštećenja prilikom pakovanja, transporta i isporuke, pošiljku je dovoljno da vratite. Po preuzimanju robe, sadnica, semena ASC Garden nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje.

Slike i opis proizvoda

Slike su informativnog tipa i ne prodaje se direktan proizvod sa slike. Potrudili smo se da svaki proizvod prestavimo u najlepšem izdanju. S obzirom da se pretežno radi o sadnicama koje imaju fazu mirovanja, rasta, cvetanja, ASC GARDEN se obavezuje da će isporučiti proizvod iz opisa (veličina-starost). Takođe, ne možemo garantovati da je isporučeni proizvod u trenutku isporuke u istoj fazi kao prikazani proizvod na slici (u cvetu, listu, koloritu).

Naplata taksi

Cene koje vidite na našim stranicama su konačne! Ukupan iznos koji plaćate kod preuzimanja sastoji se od zbira cene naručene robe/proizvoda i troškova dostave.

Reklamacije i povrat robe

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

Jednostrani raskid

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju. U suprotnom nećemo primiti paket.