NAČIN PLAĆANJA

Za kupovinu putem naše internet prodavnice moguća su dva načina plaćanja:

  1. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa poručene robe I cene isporuke, prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku. Molimo Vas da spremite tačan iznos novca, jer kurir možda nije u mogućnosti da Vam vrati kusur.
  2. Plaćanje profakturom za pravna lica. Prilikom popunjavanja podataka za isporuku mozete navesti u komentaru da želite platiti profakturom kao pravno lice. Potrebno je da navedete naziv privrednog subjekta, adresu, matični broj i PIb. Po evidentiranju porudzbine dobićete preračun tj profakturu na trazenu robu. Po uplati Vam možemo spremiti robu i da vi lično preumete ili da se isporuči kurisrskom sluzbom ili drugim vidom transporta.
  3. U sve cene je uračunat PDV. Pravna lica koja su u sistemu PDV-a u zavisnosti od registrovane delatnosti mogu imati povrat istog u svom knjigovodstvu.

 

Za kupovinu putem u našoj maloprodaj moguća su plaćanja:

  1. Plaćanje bankovnim karticama ( svim karticama koje podrzavaju postterminali Banke Intesa)
  2. Plaćanje gotovinom za fizička i pravna lica.
  3. Plaćanje profakturom, po preuzimanju izdaje se račun.
  4. U sve cene je uračunat PDV. Pravna lica koja su u sistemu PDV-a u zavisnosti od registrovane delatnosti mogu imati povrat istog u svom knjigovodstvu.
  5. Pravna lica u zavisnosti od delatnosti kojom se bave mogu naše proizvode staviti u trošak firme u dogovoru sa svojim knjigovodjstvom
  6. Pravna lica, kojima je potreban gotovinski račun, neophodno je da pre izdavanja fiskalnog računa naglase da im je potreban isti.
  7. Zbog specifičnosti prodajnog materijala rezervacija biljka je moguća samo uz kaparu od 10-30% vrednosti materijala. Rezervacija je maksimum tri kalendarska dana.

NARUČIVANJE TELEFONOM

Ukoliko želite željenu robu možete naručiti  putem telefona

063 224412

060 75 22 442

. Radno vreme službe telefonske prodaje je radnim danima od 08:00 – 16:00 h. Za naručivanje telefonom je takođe neophodno da posedujete e-mail adresu.