Dostava i preuzimanje pošiljke

Cena isporuke

Troškovi isporuke iznose 700,00 din za posiljke od 1-15 kg i 1000,00 din za pošiljke od 15-50 kg.

Besplatna dostava nije moguća.

Vreme dostave pošiljke 

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice je  3 (tri) -10 ( deset) radna dana. Ukoliko nešto od proizvoda nemamo na stanju obavestićemo Vas vremenu mogućnosti isporuke

Preuzimanje pošiljke 

Kuriri kurirske sluzbe BEX, pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.