Orhideja (Žao nam je, proizvod nije na stanju. Očekujemo ga uskoro u ponudi)

1,500.00din

Žao nam je, proizvod nije na stanju. Očekujemo ga uskoro u ponudi

Orhideja

Phalaenopsis orhideja
Sadnice ohideje spadaju u berzansku robu ( cena zavisi od ponude i potraznje u Holandiji)

Ove zanosne cvetnice spadaju u drugu po veličini najbrojnijih porodica biljaka na planeti. Danas postoje orhideje koje se među sobom razlikuju po obliku, boji, veličini cveta. U zavisnosti od vrste orideje drže cvet od 2 – 6 meseci. Gaje se u supstratu za orhideje. Vole osvetljena mesta i visoku vlagu vazduha.

Sadnice orhideja možete kupiti u našem vrtnom centru u rasadniku u Beogradu na Pančevačkom putu 86. Zbog osetljivosti sadnica se ne šalje kurirskom službom.

Minimalna porudžbina putem sajta je u iznosu od 2000 din. (možete kreirati porudžbinu koja sadrži i više različitih artikala, različite cenovne kategorije). Proizvode u vrednosti ispod ovog minimuma možete kupiti direktno u našoj maloprodaji.

Po preuzimanju robe, sadnica, semena ASC Garden nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan pošto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

 

Početak prodaje: Datum nije određen