Juniperus Blue Arrow Srebrna raketa 130-140cm (Žao nam je, proizvod nije na stanju. Očekujemo ga uskoro u ponudi)

1,000.00din

Žao nam je, proizvod nije na stanju. Očekujemo ga uskoro u ponudi

Juniperus Blue Arrow Srebrna raketa – prodaja sadnica u busenu visine 130-140cm.

Juniperus Blue Arrow Srebrna raketa, plava kleka, je zimzeleni četinar visine 3-5 metara. Jako otporan i zahvalan za održavanje – voli da se orezuje. Dekorativna piramidalna forma, kako za samostalnu sadnju tako i za grupacije, alpinetume. Odlično podnosi saksije i žardinjere.

Postoji mogućnost isporuke kuririskom službom. Cena isporuke od 1-3 sadnica Juniperus Blue Arrow Srebrna raketa 150cm je 530 din po adresi.

Minimalna porudžbina putem sajta je u iznosu od 2000din (možete kreirati porudžbinu koja sadrži i više različitih artikala, različite cenovne kategorije). Proizvode u vrednosti ispod ovog minimuma možete kupiti direktno u našoj maloprodaji.

Po preuzimanju robe, sadnica, semena ASC Garden nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Početak prodaje: Datum nije određen