Hydrangea Diamant Rouge – hortenzija dijamantski ruž 30-60cm (Žao nam je, proizvod nije na stanju. Očekujemo ga uskoro u ponudi)

2,500.00din

Žao nam je, proizvod nije na stanju. Očekujemo ga uskoro u ponudi

Hydrangea Diamant Rouge – hortenzija dijamantski ruž 30-60cm

Novo u ponudi Hydrangea paniculata Diamant Rouge – hortenzija dijamantski ruž u saksiji fi 27, visina sadnica zavisi od vremena kupovine i godišnjeg doba i kreće se u rasponu od 30-60cm.

Još jedna božanstvena kameleon hortenzija koja menja boju cvetova. Kada cvetovi počinju da se otvaraju latice su nežne bele boje, kako sazrevaju boja polako prelazi u laganu roze, da bi na kraju dobili upečatljivu zagasitu pink-crvenu boju. Raste u vidu bujnog, listopadnog grma oko 150cm visine i 120cm širine. U rano proleće je potrebno jače orezati sadnicu kako bi se provocirali spavajući pupoljci i pojava bočnih grana. Krajem proleća i početkom leta  Hydrangea paniculata Diamant Rouge – hortenzija dijamantski ruž obrazuje krupne cvetove na dugim cvetnim drškama. Nema posebnih zahteva što se tiče održavanja, sprovode se uobičajene mere nege za gajenje hortenzija, sadnja u senovitom delu vrta, redovno zalivanje i prihranjivanje tokom vegetacije.

Početak prodaje: Datum nije određen