Nord Agri Univerzalni supstrat 5 litara

200.00din

Nord Agri je visoko kvalitetan univerzalni supstrat 5 litara  zemlja za cveće – BLUMENERDE – POTTING SOIL supstrat za cvece

Mešavina slabo dekompostiranog belog sphagnum treseta, visoko kvalitetnog smrznutog crnog sphagnum treseta i glinenih granula. Dodato vodotopivo đubrivo (1,5 kg/m3). Univerzalan supstrat namenjen za gajenje svih vrsta cveća u saksijama.

Nord Agri Univerzalni supstrat 5 litara možete kupiti u našem vrtnom centru u rasadniku u Beogradu na Pančevačkom putu 86 ili da Vam se isporuče kurirskom službom.

Troškovi isporuke iznose 700,00 din za posiljke od 1-15 kg i 1000,00 din za pošiljke od 15-50 kg. Masa biljke koja se obracunava je 1 kg

Besplatna dostava nije moguća.

Minimalna porudžbina putem sajta je u iznosu od 2000din (možete kreirati porudžbinu koja sadrži i više različitih artikala, različite cenovne kategorije). Proizvode u vrednosti ispod ovog minimuma možete kupiti direktno u našoj maloprodaji.

Po preuzimanju robe, sadnica, semena ASC Garden nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih.

Naše biljke redovno prolaze fitisanitarne preglede kako šumških tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.