FERTICARE – Prihrana biljaka zalivanjem

150.00din

Ferticare – prihrana biljaka zalivanjem – kompletno mineralno đubrivo za sve vrste sadnica. Odlično se razlaže u vodi, ne sadrži hlor tako da ne može da dovede do oštećenja listova i zelene mase prilikom zalivanja. Ne zagađuje zemljište i supstrat.

Preporuka proizvođača je da se pri zalivanju razmuti kesica od 100gr u sto litara vode i time zalivaju sadnice. Možete približno jednu supenu ravnu kašiku da stavite na 10-12 litara vode za zalivanje). Ukoliko prihranjujete prskalicom tj folijarno preko lista, doza je pakovanje od 100 grama na 20-30 litara vode.

Mineralno đubrivo Ferticare možete kupitu u našem vrtnom centru u rasadniku u Beogradu na Pančevačkom putu 86 ili da Vam se isporuči kurirskom službom. Cena isporuke 1-100 kesica je 530 din po adresi.

Minimalna porudžbina putem sajta je u iznosu od 2000din (možete kreirati porudžbinu koja sadrži i više različitih artikala, različite cenovne kategorije). Proizvode u vrednosti ispod ovog minimuma možete kupiti direktno u našoj maloprodaji.