ASC GardenFirma "ASC Garden" se od svog osnivanja 2006. razvijala nudeći zaokružena rešenja uz visok nivo kvaliteta proizvoda i usluga u oblasti hortikulture.

Osnovni cilj je razvijanje strateških, kadrovskih i tehničkih resursa koji će omogućiti tržišnu ponudu programa proizvodnje biljaka i supstrata, izradu idejnih rešenja, postavku i održavanje svih tipova vrtova, bašti u eksterijeru tako i enterijeru.

Sledivši unapred zadat cilj, odlučeno je da u narednom periodu oformimo jedan novi vid garden prodaje svojstven rasadnicima zapadne Evrope, gde u prvi plan dolazi kvalitetet informacija vezanih za proizvod koji nudimo, kvalitetan i atraktivan (best buy) proizvod, lakši vid nabavke, dopremanja i sve ostalo oko dalje nege.

 

S poštovanjem
Osnivač i vlasnik
Aleksandar Spasojević

Korpa je prazna

Radno vreme: 

Radno vreme maloprodaje u sezoni (mart-maj, semptembar-novembar): 

Ponedeljak-petak 09:00-16:00
Subota 09:00-14:00, nedelja neradna

Pančevački put 86, 11210 Beograd, Srbija 
Telefoni: 063/22-44-12, 064/239-1609

(Upustvo: od Pančevačkog mosta do nas imate 5 km, rasadnik je sa desne strane i jasno je obeležen bilbordom. Od mosta prolazite dve benzinske pumpe Gasprom i Mol, Pevec, Bex (još 2km). Semafor posle gradjevinskog centra "Domino" i Drvopromet kule videćete nas bilbord i centar sa desne strane). Napomena: brzina na Pančevakom putu je ograničena na 60km/h 

U periodu 16. decembar - 1. mart i 1. jun - 1. septembar maloprodaja rasadnika ne radi.